Comunicări ad-hoc

seo-glyph-1-12-3-512Dimensiunea sharable content

Tema:  Redundanţă, surplus, exces: ecologia comunicării

Condiții de participare:

Pornind de la tema propusă, studenții se pot înscrie cu materiale individuale originale, în limba română sau engleză, care să aibă între 350 și 700 de cuvinte.

Condiții de redactare:

  • calibri, 12, la un rând și jumătate, justify
  • materialele trebuie să aibă un titlu de maxim 10 cuvinte
  • materialele ce conțin conotații politice, sexuale sau xenofobe nu vor fi acceptate;

Deadline: 15 APRILIE 2018, ora 17:00;

Materialele trebuie trimise pe ambele adrese de e-mail, precizând în corpul mail-ului titlul secțiunii ComunicarTe, prenumele și numele, anul și grupa din care face parte studentul:

diana.dumitriu@comunicare.ro

alex.carlan@comunicare.ro

Mecanism de evaluare cuprinde 2 componente:

  • evaluarea juriului de specialitate
  • indice de impact la finalul unei perioade de 7 zile (calculat în baza numărului de reacții,  distribuiri și comentarii ale materialului, care va fi postat pe blog-ul ComunicarTe)

Membrii juriului:

22528379_1566949140035509_7212662530606455370_nCristian FLOREA, blogger

Social Media manager la Kooperativa 2.0, o agenție tânără și dinamică de social media, Cristian a pus bazele unui proiect numit casastiti (câștigătorul locului 3 la Webstock Awards, categoria Utility). A organizat și coordonat peste 200 de campanii cu bloggeri și, timp de 3 ani, a fost Project Manager la BlogalInitiative.ro, cea mai cunoscută campanie de tip concurs pentru bloggeri.
Mai multe despre Cristian: www.cristianflorea.ro sau www.casastiti.ro

sorin soso

Sorin DESPOT, scriitor și consultant de comunicare în industria IT, alumnus SNSPA

A contribuit cu texte la numeroase reviste și antologii literare și a publicat două volume de poezie: termeni | condiții (Casa de Editură Max Blecher, 2016) și apasă (Editura Cartea Românească, 2010), pentru care a primit premiul pentru debut în literatură acordat de Uniunea Scriitorilor din România. Sorin organizează ateliere de scriere creativă și este coordonatorul taberei de poezie de la Săvârșin.

26757845_10154881588576152_7512101057095673483_o

Andreea GAVRILĂ, copywriter la PRO TV & blogger, Alumnus FCRP

Andreea și-a început călătoria în sferele creative la vârsta de 6 ani, când a avut primul examen și a început școala de muzică, specialitatea vioară. Apetitul pentru povești a venit foarte natural, odată ce a învățat să citească o partitură – și așa a descoperit darul imaginației,  care a însoțit-o mereu, de la visurile pline de simboluri până la necunoscuții cărora le asocia câte o poveste fantastică din doar câteva detalii.

Își lasă demonii creativi să se desfășoare pe andreea.gavrila.me, iar în timpul liber ajută tineri muzicieni de la Conservator să se promoveze. Ultimele proiecte de suflet au fost în colaborare cu Solartis Quartet și Camerata Regală și speră ca într-o zi să reușească să modeleze percepția tinerilor asupra muzicii clasice prin ceea ce știe cel mai bine: comunicare digitală. Mai multe despre Andreea pe blog-ul său: www.andreea.gavrila.me

Ligia Adam

Ligia ADAM, Tech Marketing Communication Consultant & Co-founder la CivicTech Romania, Alumnus FCRP

Ligia este o prezență activă în online-ul românesc încă din 2005.
Cu o experiență de peste 10 ani în comunicare & marketing digital, Ligia a făcut parte, timp de mai bine de 5 ani, din echipa globală a Bitdefender și are în portofoliu proiecte de impact national cum ar fi realizarile din cadrul GovITHub, campanii de strângere de fonduri pentru UNICEF România, precum și colaborări cu importante tech start-up-uri și ONG-uri din Romania & Europa.

Licențiată în PR și absolventă a unui masterat in Comunicare Politică și Marketing Electoral in cadrul SNSPA, Ligia este pasionată de online, marketing și tehnologie.
Mai multe despre Ligia aici:  Twitter.com/LigiaAdam 

Poza_Bianca_Cheregi

Bianca CHEREGI, asistent universitar doctor

Coordonator al Masteratului de Brand Management și Comunicare Corporatistă din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice; Bianca are un doctorat în Științele Comunicării și predă cursuri de Marketing și branding, Comportamentul consumatorului și seminarii de Semiotică. Teorii ale limbajului. Activitatea didactică și de cercetare științifică este dublată de expertiza de specialist în comunicare pe zona de marketing online.

Mai multe despre Bianca și pasiunea ei pentru scris : www.biancacheregi.ro

Persoane de contact:

Lector univ. dr. Diana Dumitriu – diana.dumitriu@comunicare.ro

Lector univ. drd. Alexandru Cârlan – alex.carlan@comunicare.ro

Advertisements